Personaltraining Dordrecht is overgenomen door Functional Movements. Voor het actuele aanbod kunt u terecht op onze vernieuwde website.

Functional Movements gaat met veel energie door met de groepslessen die jullie van de tijd van Personaltraining Dordrecht gewend zijn. Daarbij komen meer groepslessen in samenwerking met Gym Dordrecht. Zij nemen enthousiaste trainers en klanten mee en voegen ook een aantal extra lessen toe aan het rooster.

Resultaatgericht trainen in een kleinschalige fitness
Wat is vrije fitness?

Wat is fitness?

Onze fitness is kleinschalig en op basis van inschrijving. Inschrijven kan met 1 van onze producten die terug te vinden zijn in de app van Virtualgym. Het aantal mensen dat tegelijk komt trainen is dus gelimiteerd. 

Onze fitnessinstructeurs zijn ervaren en gecertificeerd. Wij helpen onze klanten bij het behalen van hun sportieve doelen door het maken van goede schema’s in combinatie met de juiste begeleiding.

Wij trainen uitsluitend met de beste en nieuwste apparatuur.
Wij nodigen je graag uit voor een gratis proefles. 

Aanmelden contact

Personal fitness voor bedrijven

Het welzijn van werknemers wordt meer en meer de verantwoordelijkheid van de werkgever. Personal fitness kan door bedrijven fiscaal aantrekkelijk worden aangeboden aan werknemers. Zeker voor bedrijven met een hoog percentage ziekteverzuim of bedrijven met bijvoorbeeld vooral werknemers met een zittend beroep is beweging erg belangrijk.

Preventief ziekteverzuim door middel van sport laat zien dat u als werkgever betrokken bent bij uw personeel. Daarnaast kan het de productiviteit/werkvermogen van uw personeel verbeteren. Ook zullen de onderlinge banden van het betrokken personeel binnen, maar ook buiten het werk om verbeteren.

Fiscaal aftrekbaar voor werkgever
Indien u als werkgever in een verklaring bij de Arbodienst aangeeft dat u sport gebruikt als preventief ziekteverzuim vallen de kosten hiervan niet onder de werkkostenregeling. De kosten kunnen op deze manier fiscaal gunstig worden meegenomen in uw administratie.

interesse?

Personal Fitness in beeld

onze fitnessruimte

welkom bij Personal Training Dordrecht
Individuele begeleiding bij het halen van je doelen
personal trainings app

Zin om te sporten?

Wil jij komen kijken wie we zijn en hoe we onze klanten helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Wacht dan niet langer en neem contact op voor een gratis proefles.

Direct aanmelden ➜ hoe werkt het?