Personaltraining Dordrecht is overgenomen door Functional Movements. Voor het actuele aanbod kunt u terecht op onze vernieuwde website.

Functional Movements gaat met veel energie door met de groepslessen die jullie van de tijd van Personaltraining Dordrecht gewend zijn. Daarbij komen meer groepslessen in samenwerking met Gym Dordrecht. Zij nemen enthousiaste trainers en klanten mee en voegen ook een aantal extra lessen toe aan het rooster.

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. 

Tijdens de HIIT training wissel je korte periodes van intense activiteit af met korte momenten van rust. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je lichaam telkens opnieuw inspanning moet leveren. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal ut te rusten. 
Deze training zorgt ervoor dat je meer calorieën verbrandt en maakt het je fitter dan een training met lagere intensiteit of langere duur.

Aanmelden tarieven

HIIT in beeld

personal trainings app

Zin om te sporten?

Wil jij komen kijken wie we zijn en hoe we onze klanten helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Wacht dan niet langer en neem contact op voor een gratis proefles.

Direct aanmelden ➜ hoe werkt het?

al Onze groepslessen

Gezamenlijk zorgen wij dat jij je persoonlijke doelen kan halen. Individueel of in groepsverband

de tribune personal training Dordrecht