fysio been knie
Meer dan alleen trainen
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Het kan zijn dat fysieke belemmeringen jou onzeker maken of Personal Training mogelijk is, ook kan het voorkomen dat er stagnatie in de opbouw van de training is als je lijf niet meewerkt. Personal Training Dordrecht vindt het belangrijk dat jij vooruitgang boekt en jouw doelen haalt, daarom werken we samen met Top Performance Delta op het moment dat er fysieke belemmeringen zijn.

 De aanpak van Top Performance Delta kenmerkt zich door niet louter de symptomen te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klacht en die oorzaak te gaan behandelen. De (sport)fysiotherapeuten en Manueeltherapeuten van Top Performance Delta streven ernaar dat je inzicht krijgt in jouw probleem ten aanzien van bewegen, geven gericht trainingsadvies en communiceren dat advies naar de trainers van Personal Training Dordrecht.  

Top Performance Delta is gevestigd in de Sportboulevard Dordrecht, is open van maandag tot en met zaterdag (ook avondopenstelling) en heeft contracten met alle zorgverzekeraars (een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig).

Voor meer informatie of handige tips ten aanzien van sportblessures en prestatieverbetering volg  Top PerformanceDelta op Facebook, Instagram en Twitter.

topperformancedelta.nl