Fitness met persoonlijke begeleding
Wat is personal fitness?

Wat is personal fitness?

Personal fitness is sporten met een groep van 4 tot 8 personen. De samenstelling van de groep kan bijvoorbeeld uit collega’s, vrienden of familie bestaan. Onze trainingsruimte voorzien van de nieuwste materialen (Life Fitness) wordt door deze groep/werkgever voor een uur afgehuurd met een personal trainer erbij.

Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer wordt er middels een intake een trainingsschema opgesteld. Op deze manier kan ieder individu van de groep zijn eigen sportieve doelen nastreven. Tijdens het fitnessen zal onze trainer uiteraard goed opletten op de technische uitvoering van de oefeningen.

Aanmelden contact

Personal fitness voor bedrijven

Het welzijn van werknemers wordt meer en meer de verantwoordelijkheid van de werkgever. Personal fitness kan door bedrijven fiscaal aantrekkelijk worden aangeboden aan werknemers. Zeker voor bedrijven met een hoog percentage ziekteverzuim of bedrijven met bijvoorbeeld vooral werknemers met een zittend beroep is beweging erg belangrijk.

Preventief ziekteverzuim door middel van sport laat zien dat u als werkgever betrokken bent bij uw personeel. Daarnaast kan het de productiviteit/werkvermogen van uw personeel verbeteren. Ook zullen de onderlinge banden van het betrokken personeel binnen, maar ook buiten het werk om verbeteren.

Fiscaal aftrekbaar voor werkgever
Indien u als werkgever in een verklaring bij de Arbodienst aangeeft dat u sport gebruikt als preventief ziekteverzuim vallen de kosten hiervan niet onder de werkkostenregeling. De kosten kunnen op deze manier fiscaal gunstig worden meegenomen in uw administratie.

interesse?

Personal Fitness in beeld

welkom bij Personal Training Dordrecht
Individuele begeleiding bij het halen van je doelen
personal trainings app

Zin om te sporten?

Wacht niet langer. Neem contact op met ons en kom langs voor een gratis proefles.
Onze lesplanning, meer informatie en betalingen lopen via de Personal Trainer App.

Direct aanmelden ➜ hoe werkt het?