Wat doen we bij Personal Training Dordrecht?
100% aandacht voor jou!
wie zijn we? Wat doen we

Wie zijn we?

Wij zijn Personal Training Dordrecht. Een kleinschalige sportschool gevestigd op een unieke locatie midden in Dordrecht.

Personal Training Dordrecht is ongeveer 10 jaar geleden begonnen met het geven van personal training en cardioboksen. Dit hebben wij op meerdere locaties gedaan. Uiteindelijk zijn we in 2014 op het sportpark Reeweg Oost terecht gekomen. Hier mogen wij gebruik maken van de prachtige, oude monumentale tribune.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een kleinschalige sportschool en bieden wij ook diverse andere diensten aan. Hierbij kan je denken aan, groepslessen waaronder boksen en yoga, sportmassages, voedingsadvies en lifestylecoaching.

Wij hebben een hoog aandachtsniveau voor onze klanten. Persoonlijke aandacht en resultaat gericht trainen vinden wij belangrijk. Inmiddels weten wij uit ervaring dat niet alleen een goed trainingsschema maar ook goede coaching belangrijk is voor het behalen van resultaten. Onze trainers staan voor je klaar om deze uitdaging met je aan te gaan. Met de juiste motivatie en een beetje doorzettingsvermogen is succes gegarandeerd.

contact
Wat doen we bij Personal Training Dordrecht?

personal training

Voor velen is het een drempel om zelfstandig te sporten in een sportschool. Het gebrek aan motivatie en de juiste kennis zorgt er meestal voor dat sportieve doelen niet worden bereikt. 

Meer lezen

Boksen

Al onze bokslessen worden gegeven door trainers die zelf veel affiniteit hebben met vechtsport en deze zelf ook hebben beoefend. 

Meer lezen

Groepslessen

Wij bieden onze leden elke dag meerdere groepslessen aan. Deze groepslessen proberen wij zo divers mogelijk te houden. Dit doen wij om onze leden een blijvende stimulans te bieden. 

Meer lezen

Yoga

Yin Yoga is een passieve vorm van yoga. De houdingen (Asana’s) worden voor langere tijd aangehouden, waardoor je bij de diepere laag kan komen. 

Meer lezen

De trainers


Een trainer die je begrijpt en specialiteiten heeft die aansluiten bij jouw sportieve wensen, is erg belangrijk voor de effectiviteit van een personal training traject. Doordat onze trainers verschillende specialiteiten en persoonlijkheden hebben, is er altijd een trainer die matcht bij jouw karakter en sportieve doelen. Naast een goede work-out, geven onze trainers je ook de juiste coaching zodat je je eigen grenzen kan verleggen. Om vooruitgang te boeken is goede coaching net zo belangrijk als een goede work-out.
Alle trainers
welkom bij Personal Training Dordrecht
Onze aandacht gaat uit naar het behalen van jouw sportieve doelen
personal trainings app

Zin om te sporten?

Wacht niet langer. Neem contact op met ons en kom langs voor een gratis proefles.
Onze lesplanning, meer informatie en betalingen lopen via de Personal Trainer App.

Direct aanmelden ➜ hoe werkt het?