De trainers

Een trainer die je begrijpt en specialiteiten heeft die aansluiten bij jouw sportieve wensen, is erg belangrijk voor de effectiviteit van een personal training traject.

Doordat onze trainers verschillende specialiteiten en persoonlijkheden hebben, is er altijd een trainer die matcht bij jouw karakter en sportieve doelen. Naast een goede work-out, geven onze trainers je ook de juiste coaching zodat je je eigen grenzen kan verleggen. Om vooruitgang te boeken is goede coaching net zo belangrijk als een goede workout.

Wouter

Ik ben Wouter, oprichter van Personal Training Dordrecht. Doordat ik al jaren fulltime werkzaam ben als personal trainer, heb ik veel ervaring en mensenkennis opgedaan. Naast je personal trainer, ben ik ook je coach. Ik garandeer dat je met mijn begeleiding je sportieve doelen behaald. 

Gino

Ik ben Gino en ik geef bokstrainingen en personal training bij Personal Training Dordrecht. Daarnaast ben ik ook actief als sportmasseur. Ik beoefen vanaf mijn 5e jaar verschillende vechtsporten en probeer mijn ervaring door te geven aan onze leden. Door mijn positieve instelling, staan mijn lessen garant voor plezier en het behalen van ieders doelen.

Cas

Mijn naam is Cas, mede-oprichter van Personal Training Dordrecht. Ik ben bokstrainer en personal trainer binnen Personal Training Dordrecht. Al van jongs af aan beoefen ik diverse sporten., waardoor ik een brede kennis van trainingstechnieken heb opgedaan. Ik ben sociaal ingesteld en stel je graag op je gemak. Wat je sportervaring ook is, ik breng je graag naar het hoogst mogelijke sportniveau.

Amy

Ik ben Amy, bokstrainer en personal trainer bij Personal Training Dordrecht. Ik ben een energieke trainer die ernaar streeft om het beste uit jezelf te halen zowel fysiek als mentaal. Mijn achtergrond ligt in de vechtsport, waaronder boksen. Deze sport is mijn uitlaatklep en maakt mij zowel fysiek als mentaal sterker. Mijn trainingen staan in het teken van effectieve workouts, waarbij je jezelf continue uitdaagt en ontwikkeld. 

Sandy

Mijn naam is Sandy, ik ben zowel yoga trainer als personal trainer. Mijn trainingen zijn uitdagend, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik doe zelf aan cardio boksen, kracht training en yoga. Doordat mijn focus vooral op balans ligt, help ik jou om de beste versie van jezelf te worden.

Darli

Mijn naam is Darli, mijn missie is om samen persoonlijke doelen te behalen. Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche, door mijn ervaring weet ik dat het veranderen van iemands lichaamshouding een wereld van verschil kan maken. Tijdens mijn trainingen let ik vooral op het functioneel bewegen van het lichaam, dit is de basis van mijn trainingen. 

Emil

Ik ben Emil, assistent bokstrainer bij de lessen boksen voor kids. Door mijn enthousiasme voor de boks sport stop ik veel energie in het overbrengen van bokstechnieken en discipline tijdens de lessen.

Laura

Ik ben Laura van der Zwaan en ik loop stage bij Personal Training Dordrecht. Ik ben 18 jaar en studeer aan het Johan Cruyff College in Roosendaal. Mijn sporten zijn veldrijden en wielrennen, dagelijks ben ik bezig om mijn sportprestaties te verbeteren.

Demi

Mijn naam is Demi Sijswerda en ik ben stagiaire bij Personal Training Dordrecht. Ik ben 17 jaar oud en ik doe de opleiding Sport en Coaching op het Johan Cruyff college te Roosendaal. Naast mijn studie beoefen ik ook kunstschaatsen op topsport niveau.

Trainen onder begeleiding

Bij Personal Training Dordrecht mag je het volgende verwachten:

  • Goed opgeleide en ervaren trainers
  • Hoog aandachtsniveau
  • Individueel of in groepsverband trainen met begeleiding
  • Op centraal gelegen en unieke locatie
meer lezen 
Volg ons op Facebook & Instagram