De trainers

Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren trainers. Onze aandacht gaat uit naar het bereiken van jou sportieve doel.

Graag stellen wij alle trainers van Personal Training Dordrecht aan je voor.

Wouter

Ik ben Wouter. Eigenaar van Personal Training Dordrecht. Het geven van trainingen is mijn fulltime baan. Ik ben gediplomeerd en heb veel ervaring in de sport. Ik heb in mijn loopbaan als trainer ook veel mensenkennis opgedaan. Ik kan dus naast je personal trainer ook je coach zijn. Dit kan belangrijk zijn bij het behalen van jou sportieve doelen.

Sidney

Mijn achtergrond ligt in het shorttrack schaatsen wat ik op topsport niveau heb bedreven. Na gedwongen te moeten stoppen door een schouder blessure kan ik nu mijn persoonlijkheid kwijt in het trainen en coachen van andere en deel ik graag mijn kennis en ervaring. Mijn specialiteit is benen, billen en core. Naast mijn werk studeer ik natuurlijke geneeskunde. Mijn motto: You want to change your life? Change the way you think. 

Cas

Ik ben Cas mede-oprichter van Personal Training Dordrecht. Ik ben een energieke trainer met passie voor sport. Ik beoefen  van jongs af aan vechtsporten. Ik ben sociaal ingesteld en stel je graag op je gemak. Wat je sportervaring ook is, ik breng je graag naar het hoogst mogelijke sportniveau.

Gino

Mijn naam is Gino Rietdijk. Ik geef bokstrainingen en personal training bij Personal Training Dordrechtt. Daarnaast heb ik ook mijn certificaten als sportmasseur. Ik beoefen vanaf mijn 5e jaar verschillende vechtsporten en probeer mijn ervaring door te geven aam onze leden. Ik probeer altijd een positieve sfeer te creëeren in mijn lessen, om jou op een fijne manier naar je sportieve doelen te helpen.

Sandy

Mijn naam is Sandy, tijdens mijn groepslessen en personal training zal ik jou uitdagen om de fysieke kracht in jezelf te creëren en te vergroten. Persoonlijke ontwikkeling en liefde zijn wat mij betreft de 2 belangrijkste dingen in het leven, ik vind deze zelf in mijn thuis met mijn kids, sporten, gezond eten en mijn werk. Ik doe zelf aan cardio boksen, kracht training en yoga. Doordat mijn focus vooral op balans ligt, help ik jou om de beste versie van jezelf te worden.

Amy

Ik ben Amy en mijn grootste passies zijn sporten en (gezond) eten. Ik ben een energieke trainer die ernaar streeft om het beste uit jezelf te halen zowel fysiek als mentaal. Mijn achtergrond ligt in de vechtsport, waaronder boksen. Deze sport is mijn uitlaatklep en maakt mij fysiek als mentaal sterker. Mijn trainingen staan in het teken om samen jouw doelen te behalen en om mijn kennis te delen. 

Trainen onder begeleiding

Bij Personal Training Dordrecht mag je het volgende verwachten:

  • Goed opgeleide en ervaren trainers
  • Hoog aandachtsniveau
  • Individueel of in groepsverband trainen met begeleiding
  • Op centraal gelegen en unieke locatie
meer lezen 
de tribune personal training Dordrecht
Volg ons op Facebook
facebook icoon